ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

Dansk Ventil Center A/S · Know-how makes the difference!

 

DVC Bygning

Velkommen til Dansk Ventil Center A/S

Know-how makes the difference!

Dansk Ventil Center A/S er et handelsselskab med speciale inden for ventiler til anvendelse i industrien.

Igennem innovative løsninger og længere produktlevetid ønsker vi at bidrage positivt til vores kunders værdiskabelse.

Kvalitet, service, fleksibilitet, levering til tiden og omkostnings-effektivitet er alle nøgleord for at kunne sikre, at vi til enhver tid imødekommer vore kunders forventninger.

Fakta om Dansk Ventil Center A/S

  • DVC oprettet i 1999
  • Ca. 30 ansatte
  • Ejet af Ernströmgruppen

 

  Mission 715X225px RGB238

Mission

 Dansk Ventil Center A/S er et firma med en forskel - vort strategiske mål er ikke bare at være endnu en leverandør af ventiler - vi vil være førende indenfor vore kerneområder.

Vort grundlag er vore kunders behov. Ideen er at opbygge et længerevarende samarbejde med enhver af vore kunder, medvirkende til fælles succes.

Kvalitet, service, fleksibilitet, levering til tiden og omkostningseffektivitet er alle nøgleord for at kunne sikre, at vi til enhver tid imødekommer vore kunders forventninger.

Vore produkter afspejler mange års brancheerfaring. Vi lagerfører mange ventiltyper og tilbehør såsom f.eks. kuglehaner, aktuatorer, butterflyventiler, sikkerhedsventiler, sædeventiler, spadeventiler, vandudladere, vandstandsarmaturer, snavssamlere, kontraventiler og membranventiler.

Vi gør os altid de største bestræbelser, inden vi introducerer et nyt produkt i vor portefølje. Vi vil være konkurrencedygtige og medvirke til vore kunders succes. I samarbejde med vore kunder udvikler vi til stadighed konceptet.

Vort ambitionsniveau kræver en meget effektiv og velordnet organisation. Vi investerer årligt mange ressourcer på at forbedre vort CRM-system for at kunne betjene vore kunder bedst muligt. Kontrolprocedurer og grundig oplæring/træning af vort personale er nogle få eksempler på, hvad vi mener, der kræves for at være den bedste indenfor branchen.

 

Baeredygtighed DK 715X225px RGB238

Miljø

Vi er en dansk handelsvirksomhed uden egen produktion. Vor miljøpolitik handler derfor primært om følgende hovedområder:

  • Bortskaffelse af emballage og affald.
  • Miljømæssige krav til producenterne.
  • Fremme medarbejdernes miljøbevidsthed. 

Bortskaffelse af emballage og affald

Vi genanvender i stort omfang emballage. Uanvendeligt emballage og andet affald bortskaffes under størst mulig hensyntagen til miljøet. Dette indebærer, at alt affald sorteres inden afhentning. I detaljer er det ensbetydende med at følgende emballage/affald sorteres i separate containere:

- Metaller.
- Træ.
- Styropor.
- Plastic.
- Papir og kartonnage.

Miljømæssige krav til producenterne

Målet er igennem krav til leverandører at være med til at reducere miljøbelastningen og ressourceforbruget.

Vi vil løbende præge vore leverandører m.h.t. miljømæssige forbedringer, således at emballeringen fra producenten i videst muligt omfang kan genbruges som salgsemballage.

Fremme medarbejdernes miljøbevidsthed

Vort mål er via interne informationer at fremme medarbejdernes miljøbevidsthed. Det skal være en naturlig handling at tage hensyn til vort fælles miljø, både som private personer og som virksomhed. Vi vil årligt foretage en vurdering af vor miljøpolitik.

 CSR politik - læs mere her

 

Download