ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent

Dansk Ventil Center A/S · Know-how makes the difference!

 

Dansk Ventil Center A/S er ejet af Ernströmgruppen og er en del af Armatec-koncernen.

 

Ernströmgruppen:


Ernström-koncernen er et familieejet industrikonglomerat, hvis forretningsidé er at drive, udvikle og erhverve velforvaltede virksomheder i en række udvalgte nicher.

Hvert firma, der er en del af vores decentrale økosystem, ledes af talentfulde ledere, der sammen med deres medarbejdere drives af at gøre deres virksomheder lidt bedre, lidt mere effektive og lidt mere kundeorienterede hver dag.

Vores vigtigste erhvervkriterium er at købe solide virksomheder fra solide mennesker, der deler vores passion for langsigtet udvikling af virksomheder i fremtidige generationer uden nogen dagsorden.

Vores mission er at gøre gode virksomheder bedre for en bæredygtig og digital fremtid.

https://ernstromgruppen.com/

Armatec koncernen:

Armatec startede i 2003, men har været aktiv i branchen i mere end 60 år. Virksomheden er opstået fra Armaturjonsson og blev dannet for at kunne tilbyde kunder et komplet system af produkter, der interagerer med hinanden for at løse en funktion i deres system.

Armatec koncernen opererer i Norden med hovedkontor i Sverige og datterselskaber Danmark, Norge og Finland. Ud over Armatec-selskaber omfatter datterselskaberne Erab (Elektro Relä AB), Mec-Con AB, SGP Armatec AS, Dansk Ventil Center A/S og Valtor A/S. Sammen har vi en omsætning på ca. 900 mio. kr. og har 270 medarbejdere.

Her kan du se vores søsterselskaber:

Download