Dansk Ventil Center A/S · Know-how makes the difference!

 

 

Job 

______________________________________ 

 

MASKINMESTER

Dansk Ventil Center A/S (DVC) er en velrenommeret virksomhed, som er blandt de førende inden for salg og markedsføring af ventiler.
Mange års brancheerfaring har bevirket, at virksomheden lagerfører mange ventiltyper og tilbehør såsom kuglehaner, aktuatorer, butterflyventiler, sikkerhedsventiler, sædeventiler, spadeventiler, vandudladere, vandstandsarmaturer, snavssamlere, kontraventiler og membranventiler.
Kvalitet, service, fleksibilitet, levering til tiden og omkostningeffektivitet er nøgleord, som DVC efterlever for at kunne sikre, at kundernes forventninger altid imødekommes.
Der er i dag 25 ansatte tilknyttet kontoret og lager/montagen i Vejle.

Ansvar og opgaver:
Du bliver en del af teknisk afdeling, hvor dit primære ansvarsområde bliver at rådgive kunder og kollegaer, når problemstillingerne bliver teknisk komplicerede og krævende i forhold til viden omkring ventiler og deres anvendelsesområde. Rådgivning af kundernes anlægsopsætning vil også være forekommende.
Du vil endvidere komme til at arbejde tæt sammen med salgsgruppen, som vil betragte dig som specialisten. Lejlighedsvis vil du komme med de eksterne sælgere ud til kundemøder, hvis mødet kræver specialviden og teknisk sparring på højt niveau.

Du vil løbende få ansvaret for flere selvstændige projekter, herunder udviklingsprojekter internt og eksternt. Når det drejer sig om mere konstruktions-tunge og skræddersyede løsninger, arbejder du tæt sammen med dine 
kollegaer i teknisk afdeling.

Du vil få kontakt til leverandører i ind- og udland, med henblik på at sikre den fortsatte høje kvalitet på produkterne.

Du vil gennemgå et grundigt introduktionsforløb og løbende produktundervisning og der vil være beregningsopgaver som du vil blive oplært i.

Kvalifikationer:

  • Teknisk baggrund som maskinmester
  • Erhvervserfaring indenfor damp og tilhørende PED
  • Erhvervserfaring med el teknisk afklaring
  • Kendskab til PLC styring vil være en fordel
  • Gode formuleringsevner, såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk
  • Erfaren bruger af Office 365 og gode IT-færdigheder

Du arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret, men er samtidig også meget samarbejdsorienteret i 
relation til dine kollegaer.

Du får en god fast løn der modsvarer dine kvalifikationer, en attraktiv pensionsordning samt personalegode såsom frugt og madordning.

Du bliver en del af et motiveret medarbejderteam med en uformel omgangstone, der er ansat i en succesrig virksomhed i god vækst, hvor der sættes pris på engagement og selvstændigt intiativtagen.
Virksomheden har modtaget certifikatet "A Great Place To Work".

Interesseret? 
Kan du matche stillingens krav hører vi gerne fra dig, og du bedes maile din ansøgning og CV til teknisk chef 
Steffen Stentoft Klemmensen - ssk@dvcas.dk. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 72 33 00. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansk Ventil Center A/S
Ferrarivej 14
DK-7100 Vejle

Se som PDF

 

Download